Niet nog meer wapens naar het Midden-Oosten! Teken de petitie!

Minister van Defensie Hennis gaat in februari 2015 met de Nederlandse wapenindustrie naar de grote wapenbeurs IDEX in Abu Dhabi. Terwijl het Midden-Oosten in brand staat. Gewapende conflicten, mensenrechtenschendingen en binnenlandse repressie zijn aan de orde van de dag.

Stop Wapenhandel vindt wapenverkopen aan het Midden-Oosten en deelname aan de IDEX wapenbeurs onverantwoord. Nederland moet zich richten op vrede, veiligheid, democratie en rechtvaardigheid. Ook in het Midden Oosten. Nog meer wapens zullen dat nog moeilijker maken. Cynisch dat Nederland enerzijds militairen stuurt (Mali, Turkije, Irak) naar mede door ongecontroleerde wapenhandel gevoede conflicten, en anderzijds in de regio wapens wil verkopen.

Wij roepen de regering op deze missie te annuleren en wapenexport naar het Midden-Oosten te stoppen. Teken nu de petitie!

http://www.stopwapenhandel.org/petitie-wapenbeurs

Help mee! Stuur deze mail door naar vrienden en kennissen en deel op Facebook en Twitter.

n.b. na ondertekening ontvangt u een email om uw ondertekening te bevestigen. Sommige programma’s sturen deze door naar spambox. Ontvangt u geen bevestigingsmail, controleer dan uw spambox.