Steun onafhankelijk vredeswerk

Doneren

Hoe vaak wil je doneren?

Bedrag

Stop Wapenhandel is een onafhankelijke vredesorganisatie. We doen onderzoek naar wapenhandel en wapenindustrie, we publiceren en voeren actie voor vrede en ontwapening. Lees hier meer over ons.

ANBI

Giften aan Stop Wapenhandel zijn aftrekbaar van de belasting (onder de naam Campagne tegen Wapenhandel). RSIN nummer 806589772. Ons jaarverslag, financieel overzicht en informatie over medewerkers en bestuur vind u op de pagina met ANBI gegevens hier.

Doneren kan ook via IBAN NL11 TRIO 0390 4073 80 t.n.v Stop Wapenhandel (BIC TRIONL2U). Het vredeswerk van Stop Wapenhandel is afhankelijk van donaties en kleine vredesfondsen. Kies voor een eenmalige donatie of steun ons regelmatig.

Periodieke schenking

Een periodieke schenkingsovereenkomst gaat u aan voor minimaal vijf jaar, waarbij u een substantieel deel van uw gift terugkrijgt van de belastingdienst. Wij sturen u graag de formulieren toe, u kunt deze aanvragen door een mail met uw naam en postadres te sturen naar info[at]stopwapenhandel.org o.v.v. P.O. formulier of telefonisch op 020 – 6164684.

Meer informatie over periodiek schenken en belastingvoordeel op de website van de Belastingdienst.

Bereken met de Schenkcalculator uw fiscaal voordeel of bekijk wat u extra kunt schenken dankzij het belastingvoordeel.

Lees hier onze privacyverklaring.