Word donateur

Onafhankelijk vredeswerk heeft onafhankelijk geld nodig.

Al meer dan 20 jaar doet Stop Wapenhandel onderzoek naar wapenexport en voeren we actie. Tegen de lobby van de wapenindustrie en tegen investeringen in wapenbedrijven. Donateurs zijn onze belangrijkste inkomstenbron. Daarnaast krijgen we geld van kleine vredes- en actiefondsen en uit onderzoeksopdrachten. Alleen dankzij u kunnen we onafhankelijk blijven van overheid en bedrijven.

Doneer

Kies eerst je overmaakinterval

Bedrag

Steun acties en onderzoek tegen wapenhandel!

Kies voor een eenmalige donatie of steun ons regelmatig. Laat uw postadres achter in de berichtenbox als u twee keer per jaar op de hoogte wilt worden gehouden.

ANBI

Giften aan Stop Wapenhandel zijn aftrekbaar van de belasting. Ons ANBI- oftewel RSIN-nummer voor een schenking is: 007988680. U kunt onze ANBI status hier opzoeken. Vul in het zoek scherm ‘Stichting Stop Wapenhandel’ in. (Onze officiële oprichtingsnaam) Ook kunt u jaarcijfers, bestuursinformatie en overige ANBI gegevens bekijken.

Periodieke schenking

Voor wie Stop Wapenhandel structureel wil steunen, bestaat er ook een periodieke schenkingsovereenkomst. Deze gaat u aan voor minimaal vijf jaar, waarbij u een substantieel deel van uw gift terugkrijgt van de belastingdienst. Wij sturen u graag de formulieren hiervoor toe, u kunt deze bij ons aanvragen door een mail met uw postadresgegevens te sturen naar info[at]stopwapenhandel.org o.v.v. P.O. formulier of telefonisch op 020 – 6164684.

Voor Stop Wapenhandel biedt een schenkingsovereenkomt zekerheid over (toekomstige) inkomsten. Wilt u meer informatie over periodiek schenken, kijk dan op de website van de Belastingdienst.

Bereken met de Schenkcalculator uw fiscaal voordeel of bekijk wat u extra kunt schenken dankzij het belastingvoordeel.

Lees hier onze privacyverklaring.