Voorbeeldmail

Nodig bekenden uit om aan Stop Wapenhandel te doneren. U kunt onderstaande voorbeeldbrief gebruiken.

Beste…

Vredeswerk is nodig, nu meer dan ooit. Stop Wapenhandel is een van de laatste onafhankelijke vredesorganisatie. Ze hebben onze steun heel hard nodig. Want wapens brengen geen vrede.

Ik steun Stop Wapenhandel met een donatie. Jij ook? Kijk op https://stopwapenhandel.org/doneer/ hoe je dat kunt doen. Of doneer direct op NL11 TRIO 0390 407 380.

Al sinds 1998 voert Stop Wapenhandel actie tegen wapenhandel en wapenindustrie. En doet onderzoek naar lobby en geldstromen. Wapens brengen geen vrede. Ontwapening, diplomatie en eerlijke, duurzame welvaart maken de wereld veilig.

Recent schreef Stop Wapenhandel een kritisch rapport over de groeiende militaire uitgaven en de ondermijning van het wapenexportbeleid. Ook is Stop Wapenhandel een van de initiatiefnemers van wekelijks protest tegen de oorlog in Oekraïne bij het Russisch Handelsagentschap in Amsterdam. Stop Wapenhandel steunt een internationaal netwerk van klimaat- en vredesactivisten tegen militaire klimaatvervuiling. Alle activiteiten en onderzoeken zijn te lezen op hun website en sociale media.

Steun kritisch en onafhankelijk vredeswerk met een donatie. (Giften aan Stop Wapenhandel zijn aftrekbaar van de belasting)

Met vriendelijke groet

…..